Connect-R - Vara nu dorm (videoclip)

Connect-R a lansat videoclipul piesei Vara nu dorm, unul din hit-urile verii 2012. Premiera a avut loc in incheierea Romanian Music Awards, atunci cand fanii au putut vedea videoclipul pe ecrane, asta dupa ce piesa a putut fi ascultata in premiera pe plaja Kiss FM din Costinesti in urma cu cateva saptamani.

 
Vara Nu Dorm e o piesa de vara, logic, de altfel, simpla si catchy, Connect-R ne propune alte ritmuri decat clasicele dance-ereli, ceea ce e un lucru mai mult decat binevenit. Videoclipul, pe care il vedeti mai jos, se potriveste perfect cu piesa, e filmat la mare, e dinamic si vesel, dar si cu o poveste simpatica, care leaga imaginile. 
 

 

 
Videoclipul Vara Nu Dorm a fost regizat de Ciprian Florea, producatori exectuivi au fost cei de la  Nibstuff Set, iar de muzica si text s-au ocupat Stefan Mihalache si Stefan Matache.
 
In urma cu cateva zile am putut vedea si un teaser pentru Vara Nu Dorm, atat de simpatic incat merita vazut si acum dupa ce a aparut videoclipul.  
 
Asa cum spuneam, Connect-R a videoclipul ieri  la RMA 2012, acolo unde a incheiat practic seara, cu un show foarte reusit., si unde a luat si un premiu. (vezi lista castigatorilor RMA 2012). 
 
Connect-R ne mai pregateste probabil ceva in vara asta... pentru ca la sfarsitul videoclipului suntem informati ca... va urma!
 
Nu putem incheia fara a-i spune si La Multi Ani artistului, pentru ca astazi, 9 iunie implineste chiar 30 de ani. 
 
Ce ziceti de Vara nu dorm, e un clip reusit, cat se poate de potrivit pentru piesa? Credeti ca va fi hit-ul verii si ca ne vom aminti si peste cativa ani de el?
 

23 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL