Corina - A ta (making of videoclip)

Corina a filmat videoclipul si se pregateste sa ni-l arate! Pana atunci, avem un material making-of in care ne lamurim cum a fost la filmari si la ce ar trebui sa ne asteptam. Cuvantul cheie este distractie!

Noul single Corina - A ta a primit reactii pozitive. L-ati auzit la noi in premiera iar artista l-a ilustrat cu ajutorul lui Iulian Moga intr-un videoclip si un material making of.

Filmarea a avut loc in 3 locatii din Constanta si imprejurimi. A inceput intr-un local tip dinner american din Constanta acolo unde Corina a jucat rolul de chelnerita. A continuat pe o strada pitoreasca din cartierul Tomis, centrul vechi al orasului, acolo unde toata lumea a dansat la 40 de grade in fata camerelor si a mancat inghetata in spatele lor.

Pe inserat au mers cu totii in caravana spre Vadu, pe plaja salbatica de acolo. S-a facut un foc de tabara cu ghirlande de luminite - o adevarata petrecere pe plaja care a culminat cu toata lumea facand baie dupa miezul noptii in marea calda!

Asa cum ne dam seama si din scenariu si din clipul de mai jos, Corina si gasca ei au dansat si s-au distrat pe cinste!

Videoclipul "A ta" va fi lansat saptamana viitoare la inceput. Intre timp, Corina se pregateste de o serie de concerte cu band, care o va prezenta intr-o lumina noua si ii va pune in valoare calitatile artistice.

Melodia a fost lucrata de echipa HaHaHa Production in frunte cu Smiley si Alex Velea, daca nu o stiti, o puteti asculta AICI!

Va incanta ideile folosite in noul clip Corina, merita un LIKE?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL