Cristina Spatar - Langa tine (videoclip)

Cristina Spatar revine cu un nou single si un nou videoclip - Langa tine. Piesa a fost produsa de acelasi Preston cu care cantareata a lucrat la single-ul anterior, Mai aproape, iar versurile sunt semnate de Blazon.

Langa Tine” este o piesa de dragoste, de ascultat alaturi de persoana iubita langa semineu, sau cel putin cu gandul la persoana iubita. Este o piesa de productia careia s-a ocupat casa mea de discuri, mie imi place foarte mult si sper sa va faca si voua placere sa o ascultati.”, a spus Cristina Spatar.

In clip apar si dansatorii Alina Boros si Ionut Ciubotariu, unii dintre cei mai buni dansatori de dans sportiv din Romania. De asemenea, Capriel Dedeian, unul dintre cei mai buni jazzisti din Romania interpreteaza solo-ul de chitara.

Cristina Spatar a colaborat cu Don Baxter pentru piesa Mai aproape, iar cei doi au ajuns pana in Malta pentru a filma videoclipul piesei. In plus, a lucrat si alaturi de Marius Marin, cel pe care l-am vazut la Vocea Romaniei, si impreuna au lansat piesa Povestea noastra.

Credeti ca ar avea sanse Cristina Spatar sa ajunga pe radio cu piesa asta?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL