Cristina Spatar - Nevoie de tine (videoclip nou)

Cristina Spatar vine si ea cu o piesa de vara si un videoclip filmat la un conac, in mijlocul naturii. Chiar si asa, din Nevoie de tine nu lipseste piscina, din care Cristia apare ca luata dintr-o scena de Baywatch.

"Nevoie de tine e produs de echipa de la Studio Young Spirit Records (muzica de Dumitru Bodarev si Ecterina Mircsov, iar versuri de Ionut Bordianu), si lansat prin casa de discuri RedClover.

"Mi-a placut foarte mult piesa ”Nevoie de tine” de la inceput, tocmai pentru ca suna diferit fata de piesele pe care le-am lansat pana acum, cred ca oricine se regaseste in mesajul piesei de dragoste, si mi se potriveste ca stil. Ma bucur sa prezint aceasta piesa fanilor mei si sper sa le placa. Si impreuna sa o facem hit", a declarat Cristina Spatar.

Cristina Spatar s-a axat mai mult pe muzica populara in ultima vreme, insa in urma cu doi ani o ascultam cu Jon Baiat Bun cu piesa Dau bine, Marbella si Langa tine. In 2014 bifa alte colaborari, printre care Don Baxter la Mai aproape si Marius Marin la Povestea noastra. 

Ce ziceti de noua ei piesa? Are potential?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL