Cristina Spatar feat Speak - Zambesc (videoclip)

Cristina Spatar este noua artista a casei de discuri Red Clover Media si lanseaza single-ul "Zambesc" produs de HaHaHa Production, cu un videoclipl regizat de Iulian Moga.

 

Timp de un an, am stat in studiourile HaHaHa Production pentru a inregistra o serie de piese sub indrumarea lui Smiley. Am ales impreuna cu o intreaga echipa de profesionisti melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicala. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat si de muncitor, a fost alegerea perfecta, la fel cum a fost si decizia de a-i avea alaturi pe Iulian Moga, in calitate de regizor, pe Alex Abagiu ca make-up si pe Dana Budeanu ca stilist”, declara Cristina.

Clipul a fost filmat la Buftea, in condiții meteo vitrege, toti cei prezenți fiind nevoiti sa reziste cu stoicism gradelor cu minus, de dimineata si pana la 3.00 noaptea.

Am avut la dispozitie o rulota in care mergeam sa ne incalzim ori de cate ori aveam cateva minute de pauza, unde m-am schimbat si am reusit sa ciugulesc pe fuga ceva de mancare. A fost o zi grea, dar frumoasa, iar rezultatul a meritat tot efortul meu si al echipei. "Zambesc" este o piesă Pop-R’N’B, de dragoste, matura, in care cred ca ne regasim fiecare dintre noi”, a mai precizat artista.

Au trecut mai bine de doi ani de la lansarea celui mai recent single Cristina Spatar - Come baby come a fost compusa de John Puzzle.

A revenit in forta, ar putea fi un hit?


2 comentarii

  • Deja afirmatia " in care cred ca ne regasim fiecare dintre noi" este un cliseu... In realitate versurile sunt scrise de o persoana bine-stabilita, instrumentalul la fel, si artistul doar vine in studio la sesiune si trage voci. Asa functioneaza lucrurile.

  • Of....cand barbatelul are bani, tipa asta isi permite sa dea o caruta de bani pentru producatori, regizor si stilist....Dar ea este o adevarata "artista".Pun pariu ca nici nu stie sa citeasca un portativ.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL