Cristina Spatar, Marius Marin - Povestea noastra (videoclip)

Marius Marin, fostul finalist de la Vocea Romaniei, poreclit si Gerard Butler de Romania, lanseaza alaturi de Cristina Spatar Povestea noastra, primul sau videoclip.

Povestea lui Marius si a Cristinei incepe la Malta Classic Car Museum, unde Marius o zareste pe Cristina si se indragosteste, urmand sa o caute prin toata Malta in speranta ca o va reintalni. Astfel, Marius ajunge la Mdina – Orasul Tacerii,, unde s-au filmat mai multe productii hollywodiene, printre care Gladiatorul, Troia, Contele de Monte Cristo.

Marius o cauta pe Cristina pe strazile din Mdina si Valletta si o gaseste in cele din urma in Gradinile Barrakka, urmand sa mearga impreuna in pitorescul sat pescaresc Marsaxlokk.

Sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie ,,Povestea noastra"! Va pregatim ceva cel putin la fel de frumos pe viitor, a spus Marius Marin.

Povestea noastra este o poveste de dragoste, dragostea este un subiect inepuizabil, toata lumea iubeste sau a iubit macar o data in viata. Este o piesa in care am pus mult suflet si un clip la care am filmat cu drag mai multe zile in Malta, sper sa va placa ce a iesit si sa-l urmariti cu placere, a completat Cristina Spatar.

Cristina Spatar a mai lansat recent un clip filmat in Malta, de data aceasta pentru propriul ei single, Mai aproape, un featuring cu rapperul Don Baxter, iar la inceputul anului trecut a lucrat chiar si cu Speak pentru Zambesc, venind mai tarziu si cu o versiune acustica a acelei piese. 

Marius Marin isi urmeaza indeaproape colegii de la Vocea Romaniei: Oana Radu se aude pe radio in topul celor mai difuzate piese cu Tu, Mihai Chitu, castigatorul de anul acesta, a colaborat cu Pacha Man pentru Tot ce vreau, iar Andrei Chermeleu a lansat o piesa cu DOC si un videoclip provocator - Hear Me Out

Ce ziceti de lansarile si colaborarile Cristinei Spatar? Dar de single-ul lui Marius Marin?

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL