Crocy feat. Ashley Berndt - Cry (videoclip)

Cry", cel mai recent single lansat de DJ Crocy se bucura deja de o imensa popularitate. Piesa, un featuring cu solista Ashley Berndt, se asculta in momentul de fata in toate cluburile, fiind usor de recunoscut de catre fanii muzicii deep-house si nu numai.

DJ-ul din Slovenia are un repertoriu impresionant de compozitii in stilul progressive house. DJ Crocy a intrat in lumea muzicala in anul 1992, absolvind un liceu tematic. Influentat fiind de nume precum Umek, Above & Beyond, Blank & Jones, Emma Hewitt, Gareth Emery, Spiller, Coca & Villa, Lange, Ronski Speed, DJ-ul a castigat numeroase competitii, fiind promovat de presa de specialitate. In timp, a devenit un producator de muzica, dar si un om de radio, lansand in paralel diferite remixuri, printre care cel al imnului celui mai mare festival de muzica electronica din Europa ( Zürich).

Vocea imprima piesei de fata o nota de romantism care nu a ramas fara ecou in randul ascultatorilor. "Cry" beneficiaza deja de o serie de remixuri din partea altor producatori internationali.

Daca ai chef de altfel de muzica, un sound mai linistit, iti recomandam noul artist Roton!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL