Cu doar cateva zile inainte sa mixeze la Arenele Romane, Markus Schulz isi lanseaza noul single "In The Night"

Sambata, Markus Schulz vine in Romania pentru un eveniment de promovare a noului album "Watch The World", material de pe care tocmai a lansat un nou single, intitulat "In The Night", care beneficiaza de un videoclip realizat de alti doi artisti romani.

Dupa hitul "Destiny", "Love Me Like You Never Did", "Summer Dream" si "Facedown" (cu romanii de la Soundland), a venit timpul celui de-al cincilea extras pe single de pe "Watch The World", cel mai recent album al lui Markus Schulz, sa imbrace forma unui release, primind totodata si un videoclip nocturn, care ne indeamna sa traim clipa. Este vorba despre "In The Night", o colaborare cu vocalista Brooke Tomlinson.

Markus Schulz feat. Brooke Tomlinson - In The Night (videoclip oficial)

Nu stiu daca ati observat, dar la finalul noului videoclip al celebrului DJ de muzica trance apar niste credite pentru doua nume romanesti: regizat de cunoscutul Alex Ceasu si produs de nimeni alta decat Adina Butar, iubita, partenera si vocalista care il inspira de cativa ani buni de zile pe Markus Schulz. O veti vedea sambata, 11 februarie, pe scena din cortul incalzit care va gazdui primul eveniment TrancENDancE din acest an. Incalzirea va fi asigurata de Arisen si, desigur, de gazdele Snatt & Vix.

Evenimentul este dedicat promovarii albumului "Watch The World", dar este foarte posibil sa auzim si ceva material nou de pe noul album al proiectului Dakota pe care Markus Schulz il va lansa in primavara. De asemenea, fiti gata sa auziti cele mai noi titluri semnate la Coldharbour Recordings!

Ne vedem sambata?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL