A fost o nebunie la filmarile noului clip Alina Eremia (video making of)

Videoclipul piesei "A fost o nebunie" a fost lansat pe 3 septembrie, iar cel mai nou single al Alinei Eremia a cucerit deja fanii, ajungand pe Youtube la sase milioane de vizualizari. Haideti sa vedem cum a fost la filmarile clipului.

Piesa are un sound fresh si versuri scrise integral, in premiera, chiar de Alina si in care cantareata descrie pasii unei povesti de dragoste zbuciumate, intre doi oameni care se uita treptat. putem sa vedem cum a fost in spatele camerelor de filmat si povestile din culisele videoclipului "A fost o nebunie".

Despre videoclipul piesei A fost o nebunie, Alina recunoaste ca a vrut foarte mult sa fie unul de stare si nu unul de imagine, iar pentru acest lucru a avut incredere totala in Bogdan Daragiu, regizorul noului ei clip si care s-a dovedit ca a inteles perfect ce si-a dorit artista de la el. In ceea ce priveste tinutele abordate in videoclip, artista spune ca au fost special gandite ca un element surpriza care a completat ideal mesajul noului single.

In clasamentul realizat de Deezer Romania, "A fost o nebunie" s-a dovedit a fi mai ascultata decat piesele celebre ale unor artisti internationali, care au incins boxele party-urilor verii de pe tot globul.

Astfel, Alina a fost urmata in top de Major Lazer si DJ Snake, cu piesa „Lean On”, in timp ce artistul canadian Justin Bieber cu piesa „What Do You Mean?” i-a urmat abia pe locul noua. Noul single este deja in playlisturile radio-urilor si in clasamentele de specialitate.

Voua va place videoclipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL