D-Lema - Ce-ti mai place (behind the scenes videoclip)

D-lema lanseaza videoclip pentru single-ul de debut Ce-ti mai place. Pana cand vedem materialul final, avem un clip behind the scenes in care vedem echipa de filmare la treaba si trupa D-lema care se conformeaza indicatiilor din scenariu.

Formatia D-lema nu este deloc straina in lumea muzicala de la noi. Cunoscuti in mai toate cluburile din Capitala si tara, pentru interpretarile originale ale marilor hit-uri romanesti si cele de peste hotare, cei cinci membri ai formatiei s-au hotarat sa lanseze, in forta, single-ul lor de debut "Ce-ti mai place".

Piesa a fost produsa in studiourile Gala Records, si compusa de Gabriel Huiban, cel care are la activ zeci de hit-uri pe radio si TV. Titlul si versurile amuzante au fost perfect alese pentru a descrie diversele transformari din viata de cuplu, de-a lungul unei relatii.

Haideti sa vedem cum s-au desfasurat filmarile videoclipului Ce-ti mai place, o poveste comica despre cat de diversa este viata si cat de frumos este sa-ti alegi ce-ti place de ea.

D-lema si-a propus sa iasa din banal si sa ofere un alt gen de mesaj, pe note muzicale, cu care sa atraga publicul catre distractie continua si, mai ales, curiozitate in ceea ce priveste stilul pe care-l abordeaza. Alex Iordanescu, chitara/voce, un veteran al showbiz-ului autohton, face muzica de mai bine de 13 ani; Denisa Demian este vocalul ce aduce aura de feminitate in cantari; Adrian Nastac, la vioara, este latura lirica a trupei, Samy Purdel. la bass. si Alex Sturzu, percutii, reprezinta sectia ritmica si balansul D-lema.

Gabi Huiban a lucrat de-al lungul timpului cu Giulia, la piesa Vorbe Goale, Ovi, pe care l-am putut asculta intr-un featuring cu finalista X Factor, Ioana Anuta - Nimeni.

Va place piesa? Videoclipul cum credeti ca va fi, funny sau trist? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL