Da vina pe... VOLTAJ (premiera videoclip)

Dupa ce ati auzit piesa in premiera la noi, Voltaj ne arata pentru prima oara videoclipul single-ului "Da vina pe... Voltaj". E o reinventare de imagine, e fresh, colorat si diferit fata de ce stiam pana acum despre ei.

Videoclipul noului single Voltaj a fost filmat in mai multe locuri din Bucuresti: podul ala mare de la Basarab, langa cladirea CEC sau un hotel din centru. Filmarile au avut loc pe parcursul a mai multe zile iar regizorul a fost Dan Petcan.

Aseara am stat de vorba cu membrii trupei Voltaj si ne-au zis ca sunt foarte multumiti de cum a iesit si sunt constienti ca e destul de riscant sa incerci o schimbare de imagine de genul asta insa asa sunt ei, incearca lucruri noi, cu mult curaj.

Vezi mai jos cum a iesit "Da vina pe..."! Ne bucuram sa-l avem in premiera! :)

Noul single Voltaj a fost ales de fanii lor in urma cu doua luni in urma unei intalniri face2face intre Calin Goia, colegii sai si membrii fan-clubului Volteam.

"Da vina pe... Voltaj" este primita destul de bine in concerte. Recent, am fost la showul sustinut de ei in Tribute Club si aproape toata lumea fredona melodia de parca era un hit vechi.

Eu zic ca Voltaj au reusit sa arate foarte cool! Va place?


23 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL