Deepcentral - Hey Girl (making of videoclip)

Deepcentral a lansat in urma cu o luna noul single: "Hey Girl (Dreaming of Moscow)", piesa ce reflecta stilul dance al anului 2015 si care beneficiaza de un videoclip energic, sexy si cool.

Ca follow=up, Forward Agency care se ocupa si de managementul Deepcentral a pregatit cateva secvente "behind the scenes" care ii surprind pe Doru Todorut si George Calin (Deepcentral), pe Slava Sirbu - regizorul videoclipului, impreuna cu echipa de productie si personajele, filmand unul dintre cele mai tari videoclipuri produse in Romania.

Piesa celor de la Deepcentral a ajuns deja si pe radiourile din Rusia, iar videoclipul oficial in gasiti aici. DeepCentral au lansat in ultima perioada si cateva piese in limba romana, care au ajuns rapid in topul celor mai difuzate trackuri de pe radio si nu numai. I-am putut asculta cu O Stea si apoi Sus pana la cer, iar recent au lansat Dragostea invinge. In plus, alaturi de Mihai Chitu, au participat la ideea acestuia de City Sessions si au facut un live acustic pentru acest nou single.

Voua va place noul single Deepcentral?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL