Deepcentral - Ochi de copil (videoclip nou)

Dupa ce au lansat hitul Gura ta, alaturi de Delia, Deepcentral se intorc cu o piesa de stare, care ne duce cu gandul la copilarie - Ochi de copil.

Ca toate piesele Deepcentral, Ochi de copil este scrisa si compusa de cei doi componenti ai trupei, Doru si George, in studioul lor, HitCentral.

Videoclipul noului single Ochi de copil se bucura de un concept original, putin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral si-a obisnuit fanii pana acum. De data aceasta, au ales sa nu apara in videoclipul noii piese, ci scenariul acesteia sa fie compus dintr-un clip grafic care are scopul sa scoata in evidenta mesajul.

„Ochi de copil“ este o piesa de suflet, care atinge acea coarda sensibila a fiecaruia dintre noi si pe care, dupa ce o asculti cu atentie, realizezi ca te descoperi in ea la fel de mult cum ne regasim si noi“, declara Doru.

„Ne aflam intr-o dispozitie pozitiva, eu si George ne simteam inspirati si intai am compus piesa fara text si ne-a placut tare mult rezultatul final“, dezvaluie Doru entuziasmat despre cum s-a nascut single-ul „Ochi de copil“. „Noua piesa inspira inocenta, face trimitere la anii copilariei si indeamna pe fiecare dintre noi sa isi aminteasca de clipele din copilaria pe care cu totii o lasam in urma pana la urma“, explica George mesajul transmis in noul lor single, „Ochi de copil“.

 Deepcentral au ajuns pana pe locul 2 in topul dfuzarilor cu track-ul Gura ta, featuring-ul lor cu Delia. Anul trecut lansau piesa Noapte alba, dupa o perioada in care s-au bucurat de succes cu piese ca Hey Girl, O stea sau Sus pana la cer. 

Ce ziceti de aceasta noua piesa?

 

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL