Delia - Africana (teaser videoclip)

Delia ne ofera un teaser pentru videoclipul Africana ce va aparea in curand. E un nou clip regizat de cantareata, care a profitat de luna de miere din Etiopia pentru a filma si un material pentru cel mai nou single al sau.

Mai mult ca sigur vom avea parte de niste imagini speciale, pentru ca din ce am vazut pana acum Delia canta cu bastinasii, se risca sa stea cu o arma in mana si are o schimbare de look cel putin interesanta.

E cel de-al treilea videoclip pe care Delia il regizeaza de una singura. Cantareata a demonstrat ca ambitia si imaginatia pot tine locul unui regizor si in din doua vacante a venit cu doua videoclipuri foarte tari: Omadeo si Wuella, Wuella. Africana este noul ei single, pe care il puteti asculta aici, a fost lansat la inceputul lunii septembrie si deja a inceput sa prinda.

Pe Delia o puteti vedea zilele acestea pe coperta InStyle unde e o aparitie elenganta si cuminte, iar daca urmariti emisiunile concurs de la noi, o puteti vedea in postura de jurat X Factor alaturi de Dan Bittman si Cheloo.

Ce ziceti de teaser? Credeti ca o sa fie un clip fain?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL