Delia - Doar pentru tine (videoclip)

Delia lanseaza cel mai diferit videoclip de pana acum: "Doar pentru tine" vine cu o alta imagine, cu o poveste si mult dramatism.

 

Noul videoclip al Deliei este diferit fata de tot ce a facut pana acum, nu este comercial si nu o vedem in rolul unei papusi Barbie care ne canta in camera intregul videoclip.

Delia a inteles ca schimbarea este esentiala pentru a rezista pe piata muzicala si a trecut prin mai multe lucruri noi in ultimul an insa "Doar pentru tine" vine cu un sound al anilor '90 si cu un videoclip inspirat parca dintr-un film artistic.

Regia a fost semnata de Vlad Fenesan si echipa Griffon & Swans, echipa creativa a Deliei este formata din Andra Moga, Dimitri Caceaune, David Gal si Edvigia Taru.

Din punct de vedere muzical, Delia a fost artistul roman cu cele mai multe single-uri si videoclipuri lansate si promovate in 2013 iar anul nu s-a terminat inca. Printre ele mentionam "Cineva la usa mea" produs de Adrian Sina, "U (Fighting with my ghosts)" cu tot cu videoclipul fantomatic sau colaborarea cu Bibanu MiXXl pentru "La fel".

Ce parere ai de transformarea Deliei, este un cameleon?


2 comentarii

  • pacat de piesa,ador piesa dar videoclipul nu-mi place...o urateste machiajul asta

  • Videoclipul e ok pentru Romania...pe mine personal ma plictiseste povestea

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL