Delia & Macanache - Ramai cu bine (videoclip nou)

Astazi, de 1 mai muncitoresc, Delia lanseaza alaturi de Macanache piesa verii 2017: Ramai cu Bine a.k.a. Ramai cu ma-ta.

Piesa Ramai cu Bine este o piesa inspirata din realitatea cotidiana,dar tin sa precizez ca nu este inspirata din viata mea, caci nu am avut probleme cu nicio mama. Are un sound foarte “anii 90’” cu un clip in care se gasesc niste flashback-uri din copilaria noastra, din cartier. In clip rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mandra, caci are calitati de actrita. Colaborarea este cumva neasteptata de catre public, dar eu imi doream foarte mult sa cant cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta si i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a placut foarte mult, si-a scris versurile pe partea lui si gata piesa! Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar orchestratia a facut-o Alex Cotoi la Global Records si sunt foarte mandra de ce a iesit. P.S.: Consider ca aceasta prescurtare “ma-ta” e un cuvant foarte frumos. Putea fi fiica-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mama, se numeste “ma-ta”, Delia

Melodia s-a nascut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis si mie un demo cu ea cantand la pian refrenul si linia melodica. Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am bam bam, am scris niste versuri, am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odata la studio sa cizelam melodia si cam aia a fost. Na, eu simt cumva ca e o problema a tuturor cuplurilor cu mamele soacre si chestii de astea. Speram ca o sa fie o melodie placuta pentru toata lumea, Macanache.

Muzica este scrisa de Delia si Alex Cotoi, textul poarta semnatura Deliei si a lui Macanache, iar productia este facuta de Delia si Alex Cotoi. Clipul este regizat de Alex Ceausu si e o parodie a anilor 90’ cu un scenariu amuzant despre un cuplu si o soacra “bagacioasa”. In premiera pe tv, rolul mamei este jucat chiar de catre soacra Deliei, Ioana Munteanu.

Cum vi se pare piesa?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL