Delia & Taxi - Atat de trist (videoclip nou)

Dupa ce au lansat piese ca Esti iubibila, Cele doua cuvinte, Pe aripi de vant sau Gura ta, toate hituri, Delia si Taxi colaboreaza pentru Atat de trist.

 

Delia este o artista de exceptie si suntem foarte onorati de aceasta colaborare. O sa sune ciudat, dar suntem foarte bucurosi ca a acceptat sa fie 'atat de trista' alaturi de noi", declara Dan Teodorescu.

"Atat de trist este o piesa atat de frumoasa! Cand am auzit-o prima oara in versiunea demo, am ramas putin blocata, nu am reusit sa ma exprim imediat - atat de mult m-a marcat. Am asteptat cu nerabdare sa vada lumina YouTube-ului, sa ajunga mai repede la oameni, pentru ca sunt convinsa ca o sa-i atraga in poveste si ca se vor atasa de ea inca de la prima auditie. Atat de mult imi place si cum a iesit clipul, mi se pare ca transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil si special! Dan e o minunatie de om si atat de tare ma bucur de aceasta colaborare!", declara Delia.

 Taxi au 17 ani de activitate si de-a lungul timpului au lansat de la piese cu mesaj social pana la balade sensibile si videoclipuri amuzante sau emotionante: Criogenia salveaza Romania, Mi-e dor si doare sau Jumatatea mea. Delia a reusit sa devina unul dintre cei mai de succes artisti ai ultimilor cativa ani. De la succesul pe care l-a avut cu Pe aripi de vant, a ramas constant pe radio cu cate un hit: Inimi desenate, Cum ne noi sau Da, mama.

Va place piesa Delia & Taxi?  


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL