Delia - U (premiera videoclip)

Delia prinde curaj si se transforma in sase fete sexy diferite in noul sau videoclip - U (Fighting with my ghosts) pe care il vezi in premiera pe Urban.ro!

 

Delia prinde curaj si iese din zona de confort a industriei muzicale romanesti cu ajutorul unui nou single! U(Fighting With My Ghosts)vine cu o aroma cu totul speciala, sound-ul promovat fiind unul relaxat si de stare.

Am vrut sa fac ceva diferit fata de ce ascultam la radio, ce vedem pe tv. Atat piesa, cat si clipul sunt parca din alt univers, o particica din lumea mea. Videoclipul „U”este unul de imagine in care ma regasesc in 6 ipostaze diferite: Diva cu o iguana, Nympha inocenta, Muse blindfold (pentru ca uneori vezi mai multe cand inchizi ochii), Versachu (ironie la adresa celor ce sunt falsi), Tribal (pentru ca e bine sa ne cunoastemradacinile) si Trash... cu totii avem parti neslefuite in noi, a spus Delia.

Videoclipul a fost filmat de echipa CevaDeVis la Castel Film Studios si l-a avut ca invitat special pe Frankie, iguana. Vezi mai jos!

Pozele promotionale sunt facute de Dimitri Caceaune impreuna cu David Gal pe grafica si creative direction. Styling-ul este realizat de Andra Moga, hair stylist a fost Camelia Negrea, iar de make-up s-a ocupat Ana Mironescu.

Piesa este produsa si orchestrata de baietii de la Sunrise Inc, muzica este facuta tot de ei impreuna cu Delia, iar textul este scris de artista impreuna cu Lavinia Sima. Cu ei a lucrat si pentru "Love me", noul lor single cu videoclip.

Vezi AICI cum arata Delia in primul ei videoclip, in anul 2000!

Iti plac fantomele Deliei?


10 comentarii

 • super !! winking bravo Delia ! esti una din putinele vedete pe care o respect din "industria muzicala" romaneasca.

 • Imi place tare mult piesa! O ascult pe repeat. Bravo, Delia!

 • imi aduce putin aminte de come and get it

 • imi aduce putin aminte de come and get it

 • Melanj dragut, avem si saxofon, mie una imi place cam tot ce are saxofon, dar deja e overrated.
  Videoclip: de imagine, nu cred ca Delia mai are nevoie de asa ceva,inteleg ca alte idei nu au fost sau bugetul era redus.
  Make UP & Styling: clar cineva si-a pus amprenta si s-a strofocat sa arate ceva! Penele iarasi nu sunt din sezonul asta!
  Concluzie: Piesa are potential, Delia live este de vis, nu inteleg de ce tinem neaparat sa copy/paste intr-un colaj, idei din videoclipuri de succes din afara! Chiar nu e nevoie!
  Imi place Delia naturala ca in videoclipul din vacanta Delia - OmaDeo (Official Video);

  Imi lasa impresia ca face experimente si nu are o identitate bine conturata! Si asta e cu dus intors!
  Cheers!

 • foarte frumoasa piesa, mult peste ce a aparut in ultima vreme! Bravo Delia

 • Îmi place! laughing Totuși, aștept clipul pentru „Cineva la ușa mea”.

  @roxyfoxy, te simți mai bine când te crezi critic cu „diplomă”? Ai comentat fără să citești ce-a spus Delia despre videoclip.

 • De ce nu ma mira? spuneti-mi mie o melodie nasoala a Deliei! sau chiar videoclip. Eu zic ca toate-s cel putin ok. Este o artista care chiar are scoala muzici, cum ar mai fi spre exemplu Dan Bitman.

 • super!artista adevarata

 • SUPERRRR.FELICITARI DELIA.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL