Delia a filmat videoclipul Africana in Africa (poze)

Delia a intrat in rolul unei femei africane la filmarile videoclipului Africana care au avut loc in Africa, mai exact in Etiopia. Schimbarea de imagine a artistei a fost una speciala.

 

Delia se simte afro dupa casatorie si a transformat luna de miere intr-o luna de distractie in Africa unde a filmat videoclipul Africana. Ne place schimbare de look a artistei care a postat pe pagina ei de Facebook mai multe poze interesante din Etiopia.

Fosta solista N&D a declarat ca a marcat-o aceasta experienta si felul in care se traieste in satele de acolo: 

Azi am calatorit in trecut! Am vazut conditiile de trai ale acestor triburi: ce se mananca, ce se vaneaza, etc. Sunt uimita si nu am cuvinte! Sper sa nu fi luat purici sau paduchi! Aceste triburi dorm cu caprele in casa! Nu avem apa calda, apa rece si nici curent!:) Am fost azi la tribul Mursi din Omo Valley, aia cu farfurii in buze!

Mai mult decat un videoclip, e o experienta de viata pentru Delia. Daca nu stiti Africana, ascultati mai jos noul single!

Delia a lansat in vara 2012 doua videoclipuri, unul cu Bibanu MixXL si Puya pentru Gone, altul pentru single-ul sau care nu a avut impact prea mare: Wuella Wuella. Noi suntem curiosi sa aflam daca Africana a fost regizat tot de Delia herself.

Voi ce ziceti de noul look al artistei, ar trebui sa apara la fel si pe scena si la X Factor?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL