Delia feat. Speak - A lu' Mamaia (videoclip)

Imnul Mamaia 2014 se numeste "A lu' Mamaia" si este cantat de Delia feat. Speak – o colaborare ce a luat nastere cu success in laboratoarele Ha Ha Ha Production.

De muzica s-au ocupat Smiley si Maxx Kissaru, iar la versuri au contribuit cu ingrediente Smiley, Speak, DOC si Micu Dorian.

Videoclipul este realizat de Evil Twin Studios in regia lui Spike cu Tudor Panduru D.O.P., este o coproductie Cat Music si Ha Ha Ha Production. Filmarile au avut loc in statiunea Mamaia, timp de 2 zile. In clip isi fac aparitia primarul Constantei - Radu Mazare, bandul Deliei si Cabron.

A fost fun la filmarile clipului. Am stat 2 zile in Mamaia si pe langa orele de filmat am si savurat statiunea. Am cantat, am dansat, m-am simtit ca in tabara alaturi de prieteni si oameni frumosi. Abia astept sa vina luni sa il lansam! – Delia

Ma bucur ca am ajuns in etapa in care sunt cel mai nerabdator! Acest proiect beneficiaza de munca a catorva zeci de oameni, toti super profesionisti si care au reusit sa faca totul la un nivel superior. Abia astept 2 iunie, sa pot sa va arat rezultatul final! – Speak

Photo by Dimitri Caceaune, make up by Ana Mironescu.

Momentan, Delia se aude la radio cu piesa Ipotecat, un featuring cu Uddi care a urcat pana pe locul 2 in topul celor mai difuzate melodii romanesti. Speak a colaborat recent cu DOC si Raluka pentru o piesa funny, cu un videoclip la fel de amuzant - Lasa-ma-mi place. 

HIT sau NU? Iti plac cadrele cu Mazare?


1 comentariu

  • 1. Andreea C. in 04.06.2014 /00:21

    A folosit "decat" in loc de "doar/numai". Delia, esti un exemplu pentru milioane de fani, asa ca ar trebui sa promovezi corect limba romana!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL