Delia lanseza un nou videoclip - Wuella, Wuella (teaser)

Delia revine cu un nou videoclip - Wuella, Wuella. Dupa ce si-a regizat si filmat singura videoclipul pentru hitul Omadeo cand a fost in vacanta in Thailanda, acum Delia are o noua piesa si un nou clip, de data aceasta dintr-o destinatie mai putin exotica - Cappadocia, Turcia.

Videoclipul Omadeo s-a bucurat de succes, Delia fiind cea care a venit cu ideea de a-si filma singura un videoclip care sa se potriveasca atat cu piesa cat si cu felul ei de a fi, adica vesel si plin de viata.

Acum recidiveaza si ne ofera un nou material video de vacanta.

Momentan nu avem foarte multe detalii despre pies, dar dupa ce am ascultat cateva secunde din piesa, mai mult ca sigur va fi un hit si o conitnuare fireasca la Omadeo. Clipul a fost filmat saptamana trecuta cand Delia si iubitul ei, cel care o si ajuta in filmari, au fost in vacanta in Turcia, in frumoasa regiune Cappadocia, de unde a postat si cateva poze pe contul ei oficial de facebook.

Pana cand apare videoclipul, urmariti din nou Omadeo dar si Dale, clip regizat de Spike si echipa de la Evil Twin Studio, complet diferit fata de materialele de vacanta ale cantaretei.

Cum vi se pare teaserul? Asteptati noua piesa?


7 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL