Delia Rus - Baby It’s Cold Outside (piesa noua)

Odata cu prima ninsoare vine si o piesa speciala de sarbatori, semnata Delia Rus. Intr-un cadru intim ce aduce aminte de filmele de Craciun, artista da o nota moderna piesei clasice “Baby It’s Cold Outside”, ce a aparut prima data in filmul “Neptune’s Daughter”.

“In ciuda oricarui om care m-ar contrazice, Baby, It's Cold Outside este o piesa de dragoste. Eu de ceva vreme numar zilele pana la Craciun si sincer cred ca as trai macar o data in viata o iubire atat de stangace in gesturi si cuvinte, incat doar scuzele sa ne mai faca sa stam impreuna pentru o seara. Si-acum ca am prins prima zapada si mi-am permis sa ratacesc cu fulgi de nea prin par, uitand ca este frig afara, ramane doar sa astept Craciunul si sa lasam frigul sa mai blocheze in case cativa indragostiti.” – Delia Rus

2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cat si la radio, cu cel mai recent single – Inimi straine -, colaborarea cu Karo si Doddy, care se apropie de 10 milioane de vizualizari in doar cateva luni.

Va place versiunea ei pentru Baby It's Cold Outside?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL