Delia Rus - Tatuaj pe inima (videoclip nou)

Delia Rus lanseaza Tatuaj pe inima, o piesa care continua povestea inceputa in primul ei single. De data aceasta, cantareata isi declara sentimentele ramase dupa o poveste de dragoste esuata prin versurile piesei produse in spatele usilor celor de la DeMoga.

 

Filmarile acestui videoclip au fost o proba de rezistenta si curaj pentru artista, aceasta trebuind sa stea intr-o cada cu apa rece mai mult de 18 ore.

"M-am regasit in aceasta piesa ca orice fata, asa ca m-am bucurat enorm ca am putut sa ii dau viata. Este vorba despre o fata indragostita pana peste cap, care nu crede ca va putea simti asta din nou. Din cauza ca am doar 20 ani, simt piesa asta ca o trecere de la iubirea adolescentina la o iubire mai matura, o iubire care te vrajeste, indiferent de experienta ta in ale dragostei. Videoclipul poate parea simplu la prima vedere, dar pentru mine cel putin, reprezinta 5 parti ale mele, toate indragostite de acelasi om. Si ideea de « tatuaj pe inima » mi-a placut extrem de mult, chiar am un tatuaj care semnifica « lucrurile bune care apar in viata ta fara sa le cauti » asa ca piesa asta mi s-a potrivit ca o manusa.” declara Delia Rus.

Delia si-a facut debutul cu piesa Daca pleci, la finalul anului trecut. In cateva luni, cantareata a reusit sa adune peste 16 milioane de views la primul sau videoclip.

Delia si-a descoperit pasiunea de la varsta de 7 ani, cand parintii au observat talentul copilei si au inceput sa o incurajeze in aceasta directie. Timida din fire, si-a gasit refugiu in muzica si a preferat sa lase versurile sa-i poarte mesajul. Tanara a urmat cursurile Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galati unde a studiat canto clasic, timpul liber preferand sa-l petreaca alaturi de familie si prieteni. Desi a trebuit sa treaca peste multe piedici pana sa demonstreze tuturor ca marea ei dragoste a fost si va ramane muzica, Delia Rus a privit obstacolele ca o motivatie de a progresa si merge inainte.

Ce ziceti de aceasta piesa?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL