Delia se transforma in Cleopatra pentru clipul A lu' Mamaia!

Delia a inceput filmarile pentru clipul A lu' Mamaia alaturi de Speak si Radu Mazare. Cantareata se transforma in Cleopatra, iar primarul Constantei continua seria de costumatii cu care a defilat pana acum si intra in pielea lui Cezar, imparatul roman.

 

Simpatica Delia arata foarte colorat in costumele create de Roxana Mihalache si s-a aratat impresionata de realizarea lor, iar ideea e luata chiar din versurile piesei: nvara sunt la carnaval/ne costuman in cleopatra si cezar"

"Costumul e fabulos si cea care l-a creat, l-a creat fara sa-mi ia masurile, doar din ochi, ceea ce mi se pare fabulos. Nu am avut timp pentru ca eu eram in turnee, in concerte. E fabulos. L-a facut foarte bine.

Am primit bucuroasa propunerea de a canta noul imn al Mamaiei si cand am ascultat pentru prima oara piesa, nu m-am putut opri din topait si fredonat. A fost usor sa trag voci cu Speak, imi place mult de el ca si artist si cred ca facem o “pereche muzicala” perfecta. Nu cred ca ar fi putut iesi o combinatie mai buna decat asta. A lu’ Mamaia este melodie verii 2014! – Delia.

Din poze vedem ca nu lipsesc nici salvamarii pe care i-am vazut in clipul pentru Viva Mamaia, imnul statiunii lansat anul trecut, cantata de Loredana si Cabron. Statiunea Mamaia e una dintre cele mai promovate, in 2012 Costi Ionita alaturi de Mohombi si Celia lansand piesa Love 2 Party, iar din clipul filmat la malul marii nu lipseau fetele sexy, serile de club si masinile scumpe.

Cum vi se pare ideea clipului? E mai reusita decat anterioarele imnuri pentru Mamaia?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL