Delia si Mihai Bendeac - Doi in unu (premiera videoclip)

Delia si Mihai Bendeac ne-au pregatit o poveste spectaculoasa pentru videoclipul "Doi in unu" pe care il vedeti, in premiera, pe Urban.ro!

 

Anul 2013 a inceput in forta cu un single de mare succes pentru Delia! Doi in unu, featuringul cu Mihai Bendeac, a fost foarte bine primit de publicul din Romania si a strans aproape 4 milioane de vizualizari pe youtube intr-un timp scurt.

Si pentru ca Doi in unu are un mesaj special, videoclipul nu putea fi mai prejos! Delia a decis impreuna cu echipa ei sa realizeze ceva unic in Romania, mai mult decat un clip, un film in 3 minute! Delia este doi in unu intr-un videoclip interactiv, unde cei care acceseaza canalele oficiale de youtube au posibilitatea de a alege singuri modul in care se termina povestea.

Videoclipul a fost realizat de echipa CevaDeVis, inclusiv colegul Bimus (Valentin-Narcis Sturzu). PLAY!

Filmarile clipului au avut loc la Minuzzo. Make-up artist a fost Ana Mironescu, iar de transformarea Deliei s-a ocupat Georgeta Popovici. Vezi AICI alte poze cu metamorfoza spectaculoasa a Deliei!

Cel mai recent videoclip lansat de Delia a fost "Ia-ma de mana"imnul unei campanii desfasurata de Asociata Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si este dedicat luptei pe care acestia o poarta in fiecare zi cu ei insisi, cu discriminarea si prejudecatile celor din jur, cu teama fata de reactia persoanelor cu care intra in contact. 

Tu ce final ai ales pentru clipul "Doi in unu"?


5 comentarii

 • 1. IonutDb in 31.03.2013 /19:55

  Gizas

 • Interesanta idee, insa parca nu e asa de bine realizata. Ii lipseste sensul. Iar cele doua variante de final sunt fara rost, nu isi au locul, cel putin prima. Imi aduce aminte si de Avec ce soleil (Patricia Kaas).

  Nu imi place ca se folosesc prea multe substantive proprii, gen Google, Antonia, Dubai, California si multe cuvinte ce se folosesc rar in conversatii,dar nah, daca nu au stiut cu ce sa faca rime, asta e.

  Cu toate astea cantecul suna mai bine ca ultimele piese ale Dieliei si clipul arata bine.

 • Pare asa ieftin cu peruca blonda si machiaju ala de barbat nereusit...ma asteptam la altfel de videoclip

 • plasarea de produse in videoclipurile romanesti este penibila de-a dreptul....doar labele ca delia mai mananca tomi

 • draguta piesa

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL