Delia si Uddi lanseaza maine videoclipul Ipotecat (poze filmari)

Delia lanseaza prima coperta GIF din Romania pentru "Ipotecat" si ne arata cateva poze de la filmarile videoclipului pe care l-a realizat alaturi de Uddi.

 

Joi, 20 februarie 2014, ora 22:00, la The Vintage Pub, se lanseaza noul single si video „Ipotecat” – Delia feat. UDDI in cadrul unui concert live cu bandul Deliei.

Multi dintre voi nu stiu ca eu am inceput sa cant din ce in ce mai des cu band. Mi-am format trupa pentru ca am simtit nevoia de evolutie, iar conceptul meu de show se dezvolta din ce in ce mai mult. Va invit joi la lansare sa vedeti despre ce vorbesc, promit ca o sa va placa si o sa mai vreti. - Delia

In vremuri de criza financiara, doar sentimentele ne-au mai ramas de ipotecat. Hai alaturi de mine si de Delia, joia aceasta, in The Vintage Pub, sa ipotecam oboseala si stresul de peste zi si sa ne petrecem pana in zori. - UDDI

Pana la lansarea videoclipului de joi, vezi AICI cum s-a transformat Delia in Jennifer Lopez alaturi de Pepe in cea mai recenta emisiune Te cunosc de undeva!

Iti place noua imagine a Deliei?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL