Demi Lovato - Let It Go (videoclip)

Demi Lovato lanseaza clipul pentru Let It Go, piesa aflata pe coloana sonora a animatiei Frozen. In afara de scenele dragute din filme, o vedem pe cantareata intr-o casa parasita, cantand la un pian, intr-un videoclip dragut si fara pretentii.

Let It Go este cantata in original de Idina Menzel, cea care da vocea personajului Elsa, Regina Zapezilor, din Frozen Piesa a fost inclusa in varianta inregistrata de Demi Lovato pe coloana sonora ce va aparea pe 25 noiembrie, dar pana atunci dati play la clipul de mai jos.

Intre timp, cantareata va lansa si o carte, Staying Strong, despre care spera ca va fi inspirationala pentru fanii ei: I will be releasing a book called 'Staying Strong'. One thing that's helped me with my recovery is taking every day one day at a time. I'm a firm believer in starting off the day the right way with an inspirational quote and a morning meditation.

Demi Lovato a lansat anul acesta un nou material de studio ce ii poarta numele, iar primul single lansat a fost un adevarat succes. Heart Attack a ajuns pe locul 10 in topul Hot 100 si pe prima pozitie in Dance Club Songs, iar pana acum este pe locul 3 in topul celor mai vandute melodii pe teritoriul american, dupa Suit & Tie al lui Justin Timberlake si Roar lansat de Katy Perry. Cel mai nou single al cantaretei va fi Neon Lights, pe care l-am putut asculta intr-o interpretarea live AICI.

Va place videoclipul? Vi se pare Demi potrivita pentru a aparea pe o coloana sonora de desen animat?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL