DJ Khaled, Drake, Lil Wayne, Rick Ross - No New Friends (videoclip)

DJ Khaled recreeaza atmosfera anului 1996 si ne duce inapoi in timp pentru videoclipul piesei No New Friends. Alaturi de el apar Drake, Lil Wayne si Rick Ross, toti vestimentati conform trendurilor de acum aproape 20 de ani.

Videoclipul pentru No New Friends a fost regizat de Collin Tiley si filmat in Miami, iar rapperii petrec ca in zilele bune - Drake intr-o cada cu spuma, inconjurat de fete, DJ Khaled cu sticla de sampanie in mana si Lil Wayne care se relaxeaza la piscina alaturi de fete in bikini.

Play mai jos.


 

Piesa No New Friends face parte de pe noul disc semnat DJ Khaled, Suffering From Success, cel de-al saptelea material de studio al sau. Acesta apare la doar un an dupa Kiss the Ring, care a cuprins colaborari cu toata echipa YMCMB, cea mai populara piesa fiind Take It to the Head - cu Nicki Minaj, Chris Brown si Lil Wayne in rolurile principale.

Drake se pregateste si el de lansarea unui nou album, primul single, Started from the Bottom, bucurandu-se de succes in topurile din Marea Britanie si SUA. A urmat piesa 5 AM in Toronto si apoi Girls Like Beyonce, un track care insa nu va fi inclus pe viitorul sau disc.

Cum vi se pare videoclipul? Credeti ca va prinde noul single DJ Khaled?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL