DJ Sava & Irina Rimes - I Loved You (videoclip nou)

DJ Sava colaboreaza cu cea mai noua voce din muzica romaneasca - Irina Rimes, si impreuna lanseaza piesa I Loved You, direct cu un videoclip filmat in SUA.

O coproductie Cat Music - Quantum Music, single-ul I Loved You este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, Visele, piesa cu care moldoveanca a cucerit topurile muzicale.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood.

In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul Love in Dubai, o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.

Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului "Fabrica de staturi", iar in urma cu 3 luni a lansat hitul "Visele", care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.

Cum vi se pare noua lor piesa?


3 comentarii

  • Plictisitoare Piesa si DL SAVA e deja depasit fratiilor |

  • sa i se taie capul! laughing)

  • 3. Claudiu in 12.09.2016 /16:43

    @Victor : bro, in muzica nu exista "depasit", you know?laughing) Tot astia vechii le dau peste nas lalaitilor care scot piese de 2 bani, gen "Rujul meu" sau "Buze" ^_^

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL