DOC, Deliric, Gojira, Planet H - Fac ce-mi place (videoclip)

Gojira si Planet H lanseaza Fac ce-mi place, un single la care au colaborat cu rapperii DOC si Deliric. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si are o poveste incalcita cu fete mascate si baietii care sunt luati drept ostatici. Ce a iesit, vedeti mai jos!

Filmarile au avut loc la inceputul lunii mai, in Bucuresti, fiind regizat de Spike si echipa sa, Evil Twin Studio. 

Fac ce-mi place reprezinta imbinarea catorva stiluri diferite, aduse in combinatie de catre cei patru: Gojira, recunoscut pentru mixurile sale, Planet H venit din zona rock-ului si DOC si Deliric, unii dintre cei mai bine cotati rapperi la ora actuala.

Ascultati mai jos, merita!

Gojira nu mai are nevoie de prezentare, fiind cunoscut zonei de muzica electro inca din 2005, cand si-a facut debutul. E recunoscut pentru stilul sau care presupune combinatii indraznete si nemaintalnite, in timp ce prestatiile sale ofera ascultatorilor un plus de adrenalina.

Planet H aka Paul Opris este un muzician si producator din Cluj Napoca, care a infiintat trupele Narkoma si Godmode, iar de cativa ani e pasionat si de muzica electronica, devenind cunoscut pentru remixurile la Varza, Ne place sau Coboara-ma in rai.

Pe DOC l-am putut asculta pe cel mai nou single al lui Nwanda, Prost nu inseamna nebun, iar la sfarsitul anului trecut ne oferea D-asta m-am facut rapper, piesa inclusa pe mixtapeul Trailer.

Cum vi se pare Fac ce-mi place? Au gasit baietii formula succesului?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL