Dolly Parton - "Jesus & Gravity" video

Backwoods Barbie

Cu riscul de a starni o masa de sprancene ridicate, o sa va prezint cel mai recent videoclip al uneia dintre cele mai celebre cantarete de country, Dolly Parton. Personal nu sunt mare ascultatoare de country, dar ea se numara printre putinii cantareti ai acestui gen pe care ii ascult si a caror muzica ma atinge la suflet. :)

Melodia se numeste "Jesus & Gravity" si este noul single de pe cel mai recent album al ei, "Backwoods Barbie", primul album country realizat de ea in 17 ani. :X Super. Imi place foarte mult. Imi da o stare de bine.


6 comentarii

  • "Cu riscul de a starni o masa de sprancene ridicate"
    Subscriu primul raised eyebrows happy ..joking ....daca tie iti place,e normal sa vorbesti despre ... nu se poate mictiona nimeni impotriva vantului si nici in gustul omului winking ...Anyway,mi-a placut cum ai inceput aceasta postare big grin

  • F misto piesa...ma bucur ca a mai lansat ceva. Daca vrei, asculta si Dixie Chicks, e tot pe stilul asta...si mie imi plac f mult.

  • E super ok melodia, desi Dolly Parton este incredibil de urata...

  • mie mi se pare ca e draguta, si arata incredibil de bine la 60 de ani.

  • imi place mult de ea si cum canta. pacat ca multi se gandesc numai la sanii ei.

  • Imi place melodia si imi place in general cam tot ce canta. Dar mai si compune bine de tot. De exemplu, ea a compus "I Will Always Love You" cantata de Whitney Houston

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL