Dorian feat. Shift - Am, iubito (videoclip nou)

Dupa o super colaborare cu Andra la piesa Floare de nu-ma-uita, Dorian lanseaza piesa si videoclipul Am, iubito, intr-un featuring cu Shift.


„Sunt un om crescut cu foarte multe genuri muzicale. Lucrurile pe care le-am apreciat cel mai mult la arta pe care o consum sunt simbolurile si mesajul. Am, iubito este o selectie de melodii care descriu momente si stari, unde atmosfera e cheia. Privesc acest material ca un soundtrack pentru noapte sau un soundtrack bun pentru momentele descrise in piese. Sper ca cei care asculta acest album sa se bucure de metafora si sa savureze acel A-HA! moment #lionz”, spune Dorian despre EP.

Am, iubito!” este scrisa si produsa in studiourile HaHaHa Production de Dorian impreuna cu Shift, Florin Boka, Andrei Mihai si Lucian Nagy, iar regia clipului ii apartine lui Ionut Trandafir.

Dorian este artist si songwriter HaHaHa Production. Este pasionat de hip hop si considera genul ca fiind prima forma de exprimare artistica care l-a facut sa se simta liber si implinit. In 2014, si-a lansat primul single – Mare albastra, care a devenit unul dintre hit-urile verii. A colaborat cu succes alaturi de Jazzy Jo - Mi-ai intrat in cap , Smiley („Can I get a...”), Feli („Perfect for You”) si a lansat, impreuna cu Alexandra Stan, piesa Motive.

Va place noua piesa? 

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL