Dorian Popa - Ghinionist (videoclip nou)

Dorian Popa lanseaza piesa Ghinionist, coloana sonora a filmului Ghinionistul, din distributia caruia face parte.

„Ghinionistul” este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil a unui tanar talentat care trebuie sa invete sa se bucure din nou de viata. Piesa este compusa de Ionut “Papu” Bacula si Vlad Manolache. Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura si, pe langa cadre exclusive din film, putem vedea si cadre pe care Dorian le-a filmat separat, in Resita, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.

Din distributia filmului prin care Iura Luncasu se reintoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sanziana Tarta, Virgil Iantu, Codin Maticiuc, Levent Sali etc.

“Am asteptari mari de la ‘Ghinionistul’, pentru ca am o dorinta uriasa de a continua in zona asta de film independent. Mai mult, consider ca am datoria de a incerca sa aduc cat mai multi oameni in sala de cinema, asa ca am mizat pe comedie si sper ca cel putin din perspectiva genului, a scenariului si nu in ultimul rand a distributiei exceptionale, ‘Ghinionistul’ sa convinga publicul ca cel mai bine ne pricepem sa radem”, declara Iura Luncasu.

Recent, Dorian Popa a colaborat cu Amna pentru piesa Nu poti sa ma uiti, iar de curand a venit si cu un cover in cadrul Ulive Session pentru hitul lui Justin Bieber - Love Yourself. Cel mai recent single al sau a aparut in vara asta, De amor, dupa ce a lansat impreuna cu Liviu Teodorescu piesa Fanele. 

Ce ziceti de piesa? Va starneste ideea filmului?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL