Dorian Popa - Pe placul tau (videoclip)

Dorian Popa lanseaza primul lui videoclip muzical din cariera solo pentru piesa "Pe placul tau"!!

Filmarile, in regia lui Richard si Claudiu Stan, au durat peste 12 ore si au avut loc la Curtea Domneasca, un ansamblu residential din Domnesti, judetul Ilfov si la Branesti, Vadul Anei, pe o sosea inchisa. “Am filmat niste cadre foarte frumoase, cei doi regizori sunt extrem de talentati, am lucrat excelent impreuna”, a spus Dorian.

Tinutele artistului au fost asigurate de Dress Box by Dorian Popa, iar machiajul si coafurile, de Beauty Box by Dorian Popa. Clipul spune o poveste de dragoste antrenanta si inedita: personajul masculin (Dorian Popa) se indragosteste de o tanara atragatoare (Livia Baron), iar aceasta il provoaca la o cursa de masini.

“Sper ca noul meu videoclip sa fie pe placul tuturor si imi doresc ca fanii mei sa il asocieze cu piesa”, a marturisit Dorian.

Dorian - Pe placul tau (videoclip oficial)

“Pe placul tau” este produsa in studiourile Scandalos Music/Musicexpert Company pentru MediaPro Music. Daca in piesa sa de debut, “Cat trei”, Dorian isi sfatuia fanii sa traiasca viata la maximum, artistul are acum un nou indemn, destinat in principal barbatilor: “Mesajul piesei este sa faci pe plac femeii de langa tine, dar sa ramai barbat! Pe scurt, sa ai grija sa o faci fericita, dar sa nu uiti de lucrurile care te fac pe tine fericit”, a spus tanarul cantaret.

Cea mai recenta aparitie a lui Dorian a fost tot in urma cu un an cand a facut un cover dupa 2Pacalaturi de colegul Rapha din LaLa Band!

LIKE it?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL