Drei Ros - Wolf Chase feat Ion din Romania (premiera videoclip)

Drei Ros vine cu un nou track si un videoclip fun alaturi de Ion din Romania. Cei doi au reusit o combinatie faina intre muzica de club si folclorul romanesc, intre decorul urban si modern si cel de tara, traditional - Wolf Chase. Ce a iesit, vedeti in premiera pe Urban.ro!

Piesa suna bine, are un sound catchy, iar clipul e distractiv, rezultat al bunei dispozitii pe care toata lumea a avut-o la filmari. E pozitiv, comic, iar intregul proiect e facut din dorinta de a ne face sa zambim.

Dati play mai jos!

Videoclipul a fost produs de Light Edge Studios, cu filmari care au avut loc timp de trei zile in zona Bran si prin Ploiesti, iar piesa e produsa de Alin Radu, cu mix si master realizat de Karie.

Despre Wolf Chase, Drei Ros a spus:

Am incercat impreuna cu Alin Radu si cu Ion Din Romania sa producem o piesa care sa imbine trecutul (muzica de folclor romaneasca) cu prezentul (muzica de club si hip-hop) si sa iasa o combinatie unica. Piesa este una pozitiva, dansanta si dinamica. La filmari ne-am distrat si am ras incontinuu. Videoclipul este unul pozitiv, comic si plin de surprize cat mai nebune. Sper sa va placa acest proiect si sa va binedispuna.

Rapperul a a adaugat ca a ajuns sa colaboreze cu Ion din Romania prin intermediul lui Alin Radu, iar cand s-au intalnit la studio la inceputul acestui an, lucrurile s-au legat foarte bine.

Drei Ros a lansat anul trecut mixtape-ul Euros, Pussy & Champagne, de pe care am putut asculta colaborari cu Kokane - So Fine, Mirakal Machine sau Up in the Sky cu Diedra. In toamna a lansat alaturi de Junior Reid un track sub labelul The Lions Beat - Winning Ain't Easy.

Cum vi se pare Wolf Chase? E reusita combinatia realizata de Drei Ros si Ion din Romania?


1 comentariu

  • 1. bigboss in 24.04.2013 /14:33

    V-am vazut la antena1 si chiar am asteptat din ziua aia sa vad clipul pe youtube. A venit si ziua aia. Bafta baieti in continuare si sper din tot sufletul sa va aud pe fm si sa va vad clipul la tv cat mai des. Succes maxim !!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL