Drei Ros feat Mike B - Party My Life Away (videoclip)

Vineri seara la RMA Drei Ros si Mike B au lansat videoclipul pentru cel mai nou single, Party My Life Away. Proiectul dance se pare ca se bucura deja de succes in Europa, piesa fiind difuzata in Belgia si Polonia. Party My Life Away este urmatorul dance hit al verii!

Videoclipul a fost filmat intr-un timp record, iar piesa a fost produsa de Zagga, in timp ce de mix si master s-a ocupat JD Feighner.

Ati ascultat deja piesa la RMA, acum haideti sa urmarim videoclipul.

Despre muzica dance si felul in care romanii au cucerit pietele muzicale din afara Mihai a spus:

Muzica pe care o auzim astazi in Romania mi se pare foarte ok, lucrurile evolueaza, piesele noastre se canta in afara, iar asta e visul oricarui artist roman, sa se afirme in strainatate.

Noi l-am vazut pe Mike B alaturi de fostii sai colegi din 3 Sud Est intr-o reuniune care a avut loc special pentru premiile RMA ce au avut loc la Craiova in weekendul ce tocmai a trecut. El si Drei Ros au mai avut o colaborare la trackul Take Me Away, aparut la inceputul acestui an.

Cum vi se pare videoclipul? Piesa va prinde?


5 comentarii

  • Videoclipul mi se pare super tare, doar e produs de Light Edge Studios! Daca intra pe tv si pe radio cred ca o sa prinda!

  • A facut afacere Mihai cu Drei Ros asta laughing
    Se vede ca e foarte dedicat in american hip-hop style. Proabil la noi n-ar fi avut succes, asa ca a ales o piata mai accesibila lui (chiar daca pare ironic). Clipul e de piata americana, deci... chiar in stilul lor.

  • piesa nu cred ca va prinde la noi... Take me away era mai catchy

  • Sigur n-o sa prinda la noi

  • mi se pare ca suna a Taio Cruz - Dynamite daca nu ma insel tongue

    clipul e destul de misto happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL