Drei Ros feat Mirakal Machine - Take Off (videoclip)

Drei Ros lanseaza un videoclip nou, alb-negru in premiera pe Urban.ro! Piesa se numeste "Take Off" si e in colaborare cu Mirakal Machine.

Single-ul "Take Off" este extras dupa albumul "Euros, Pussy & Champagne" ce va fi valabil pe Itunes pe 25 Septembrie. "E.P.C." este al 3-lea material oficial al artistului .. Piesa a  fost produsa de Mirakal Machine si de mix si master s-a ocupat Karie. Videoclipul a fost realizat de Arghiporol Tiberius.

"Ca artist imi place sa experimentez diferite productii si sa incerc sa fac un sound nou si diferit de fiecare data. Am avut ocazia sa lucrez cu Mirakal Machine, niste producatori romani foarte talentati la proiectul "Take Off", materialul final este foarte diferit ca sound fata de tot ce am facut pana acum. Colaborarea mea cu cei doi nu se va incheia aici. Vom mai lucra si la alte melodii care va promit ca vor suna la fel de fresh ca si single-ul actual! Enjoy da new video... we takin off!!!"

Asta e tot ce a avut de zis Drei Ros despre noul videoclip. PLAY!

Recent, am facut un interviu video cu Drei Ros in care am aflat mai multe despre drumul lui prin muzica, videoclipurile sale si albumul pe care il va lansa in septembrie si va include si noul single - Get Money, lansat la inceputul acestei luni. Tot acolo vom reasculta si colaborarea-surpriza cu Akon pentru Criminal Minded.

Ce ziceti de clipul nou al lui Drei Ros, merita un SHARE pe Facebook?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL