Drei Ros si Junior Reid lanseaza Winning Ain't Easy (videoclip)

Winning Ain’t Easy e o piesa in colaborare cu Junior Reid si Drei Ros si este primul track Dub Step lansat oficial de label-ul The Lions Beat.

Am vrut sa fac o piesa diferita fata de ce se aude in Romania acum. Piesa este una optimista cu un mesaj frumos si care te duce cu gandul departe, pana in Jamaica, a declarat Mister Z.

Play mai jos.

Este o mare onoare pentru mine aceasta colaborare cu legendarul Junior Reid si am mare incredere ca aceasta piesa va aduce un nou curent muzical in Europa. Sper ca mesajul piesei va incuraja atat producatorii cat si oamenii de zi de zi sa aiba mai multa incredere in visele lor, spune Drei Ros.

“The Living Legend”, Junior Reid este un cunoscut interpret de muzica reggae si omul care l-a inlocuit pe Michael Rose in trupa Black Uhuru. Piesele care l-au facut celebru sunt “One Blood”, “It’s OK”, in colaborare cu The Game si “This is why I’m hot”. Videoclipul “Winning An’t easy” a fost filmat in 2 tari, in SUA si Romania, si a fost facut de echipa The Lions Beat, iar prin intermediul clipului cantaretii vor sa transmita un mesaj: nu e usor sa castigi, iar pentru succes trebuie sa lupti mult.

Drei Ros a lansat anul trecut mixtapeul Euros, Pussy & Champagne pe care l-a promovat cu ajutorul catorva videoclipuri si colaborari. Am ascultat Up in the Sky cu Diedra, So Fine alaturi de Kokane, un veteran West Coast si Take Off, un featuring cu Mirakal Machine. 

Cum vi se pare acest track?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL