Dua Lipa, Wale, Major Lazer - My Love (videoclip nou)

Wale colaboreaza cu cateva nume pentru cel mai nou single al sau si ii aduce la un loc pe My Love pe Dua Lipa, Major Lazer si Wiz Kid. Videoclipul noului single e foarte colorat, filmat la plaja si evident cuprinde o multime de modele imbracate in costume de baie.

“I went into the studio and I vocaled the song. WizKid and Wale were already on it. “That was it, really. They’re like, ‘OK, great, Wale wants to put it out.’ I was like, fucking sick, a declarat Dua Lipa despre aceasta colaborare.

Wale a mai lansat si alte videoclipuri, ca Fine Girl, Colombia Heights si Fashion Week, iar recent, Major Lazer a venit cu un EP cu cateva piese care suna foarte bine, printre care si Sua Cara, un featuring cu braziliencele Anitta & Pabllo Vittar sau Know No Better cu Travis Scott & Camila Cabello. Dua Lipa nu mai are nevoie, practic, de prezentare pentru publicul de la noi, pentru ca e unul dintre numele constant difuzate pe radio. Cel mai recent single promovat de cantareata britanica e New Rules, iar daca vreti sa aflati mai multe despre ea, aici gasiti si un interviu cu ea

Va place piesa?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL