Ed Sheeran - Galway Girl (videoclip nou)

Ed Sheeran e cucerit de o irlandeza in cel mai nou videoclip al sau Galway Girl. Filmat din perspectiva lui Sheeran, ii insotim pe cei doi la date night in timp ce petrec si danseaza prin baruri, se plimba cu bicicleta sau cunosc fani.

Evident, nu era un party irlandez reusit daca nu se lasa cu un knock-out asa ca spre final, Ed Sheeran isi ia un pumn in fata de la un irlandez suparat, pentru a se trezi apoi alaturi de prietena sa intr-o mansarda.

Fata pe care o vedeti in videoclip e actrita irlandeza Saoirse Ronan, care i-a si facut o farsa lui Ed Sheeran, pentru ca tatuajul pe care il vedeti in videoclip nu scrie Galway Girl ci Galway Grill. When we were filming it, I meant to get a tattoo of her handwriting saying ‘Galway Girl’ from her point of view.“It actually says Galway Grill. G-R-I-L-L. She really took the piss out of me — full on.”

 

Piesa se afla pe cel mai nou album lansat de Ed Sheeran, Divide, care s-a bucurat de un super succes atat in tara sa natala, cat si international. Primul single promovat a fost Castle on the Hill, insa Shape of You a fost cel care a reusit sa il aduca la varful clasamentului Billboard si in playsliturile de peste tot. Single-ul a stat timp de aproape zece saptamani pe primele pozitii in clasamentele din 16 tari, inclusiv in topul difuzarilor de la noi.

Va place noul lui videoclip?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL