Elena Gheorghe - Senor Loco (videoclip nou)

Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Señor Loco”, o poveste vizuala inspirata din energia latina a fiestei sevilane si atmosfera exuberanta din anii ’60.

 Dupa succesul european al piesei “Mamma mia”, Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Señor Loco”, un feat. cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganta vizuala plina de culoare, care aminteste de bucuria si energia fiestelor din Sudul Spaniei.

Odata cu lansarea in Romania a piesei “Señor Loco” (single-ul este deja in promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plina de senzualitate si exuberanta, ce combina elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea si forta frumusetilor din America Latina.

“Señor Loco ma intoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuala foarte colorata, plina de bucurie si de spectacol, e intrarea perfecta in vara, in perioada noptilor albe, a petrecerilor cu dans pana dimineata, a vacantelor”, spune artista.

“Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuala, exploziva, solara si rolul pe care-l interpretez m-a readus in zona de temperament si atitudine in care ma simt extraordinar, in energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fara complexe, asumate si puternice”, continua Elena.

. Pentru videoclipului noului single, Elena a pregatit o coregrafie plina de umor, care combina pasi de salsa cu miscari inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.

“Am exersat zilnic, timp de 1 luna coregrafia, impreuna cu talentatul si mereu inspiratul Bogdan Boanta si sunt foarte fericita ca am, din nou, in aceasta poveste vizuala, o coregrafie complexa”, adauga Elena.

La creatia, productia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa care-i este aproape de peste 3 ani. In ultma perioada am ascultat-o  pe Elena Gheorghe alaturi de F. Charm si piesa Mama, insa anul trecut si la inceputul anului acestuia a ajuns in topul difuzarilor cu o piesa produsa de cei de la Kazibo pentru Glance - In bucati.

Va place videoclipul? De piesa ce ziceti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL