Elena Gheorghe feat. JJ - Pana dimineata (videoclip)

Elena Gheorghe se intoarce in zilele de liceu, lipsite de griji, in cel mai nou videoclip al ei, Pana dimineata. Cantareata petrece alaturi de colegi, la padure, in jurul focului de tabara sau pe malul lacului, intr-un clip ce ne duce cu gandul la cele lansate peste ocean.

LOVE este mesajul pe care il vedem peste tot in clipul regizat de Dan Petcan pentru cel mai nou single al Elenei Gheorghe. Desi e o poveste cu adolescenti, tinutele nu sunt departe de sfera glam, iar picnicul facut de Elena si "colegii" ei e departe de a fi improvizat: o plimbare cu barca pe lac, mancat de pufuleti, proiectat filme cu ei in clasa sau la scoala si un mini concert al cantaretei, totul pozitionat in mijlocul unei paduri unde nu lipsesc nici focurile de artificii. Ingredientele pentru un videoclip foarte bun, vesel, colorat si luat parca din filmele americane cu adolescenti. 

Pentru creatia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa ca si la piesa Ecou: “ Am avut alaturi de mine acelasi “dream team”, aceiasi profesionisti pe care-i ador si carora le multumesc: echipa Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si singura agentie de coolhunting din Romania care-mi spune mereu ce va fi Next Big Thing, regizorul Dan Petcan, Andra Manea si Ana Mironescu – makeup, Cami Negrea - hairstyle, Maurice Munteanu si Andra Moga - stilism si bineinteles, the greatest CAT MUSIC”.

 

PLAY!

“Videoclipul acestei piese a fost o bucurie enorma, un experiment care m-a solicitat la fel de mult ca si cel al piesei Ecou, pentru ca am lucrat cu directiii dramatice, actoricesti si am experimentat stari, amintiri si emotii care m-au aruncat in timp, in anii de scoala si in povestile atat de frumoase ale acelei perioade. La filmari, am avut o gasca reala de pusti in ultimul an de liceu, pe care am gasit-o organizand un casting pe contul meu de Facebook si a fost o filmare absolut speciala in care ne-am bucurat, ne-am jucat si am inteles inca o data cat de importante sunt prieteniile si cat de pretioasa e forta lor”, a declarat artista.

Elena Gheorghe a colaborat cu un alt artist hip-hop - JJ, cea pe care nu o mai auzisem de ceva vreme, continuand astfel traditia inceputa cu Glance la single-ul Ecou. Tot Dan Petcan a regizat videoclipul pentru aceasta piesa, fiind unul dintre cele mai frumoase si cele mai bine realizate clipuri pe care le-am putut vedea anul acesta. Efortul Elenei Gheorghe a fost recunoscut la Media Music Awards de asearam, cand a primit premiul Media Forest

Va place videoclipul? Credeti ca Pana dimineata se ridica la nivelul Ecou?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL