Ellie White, Kourosh Tazmini - Feel (videoclip)

Ellie White si Kourosh Tazmini lanseaza clipul pentru single-ul pe care l-au produs impreuna, Feel. Regizat de Alex Ceasu si filmat in Romania, clipul ne poarta prin lanuri de grau, unde intalnim diferite personaje.

Piesa Feel  este compusa de Ellie White la finalul anului trecut si apoi a lucrat la ea impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini.

L-am cunoscut pe Kourosh prin intermediul managerului meu, Doru Tinca. Am intrat in studio cateva zile mai tarziu si am scris impreuna piesa ‘Feel' in cateva ore. Se intampla in ultima luna de sarcina, inainte sa vina pe lume Mihaita. A fost o perioada in care aveam multa inspiratie. Stateam in studio chiar si opt ore pe zi. Kourosh a produs apoi piesa exact cum imi imaginam", declara Ellie White.

Haideti sa urmarim si videoclipul mai jos.

 

Mi-am dorit sa am o piesa cu Ellie pentru ca imi place la nebunie vocea ei. O stiu inca de vremea cand canta cu Dj Project. Intre timp a evoluat mult, a fost o reala placere sa lucrez alaturi de ea, mai ales ca este o persoana deosebita si un artist adevarat. Si este doar inceputul!"

Kourosh Tazmini a primit premii internationale, printre care si "Best Breakthrough DJ". Piesa lui, "Fable", a fost, de altfel, inclusa de Tiesto in emisiunea sa si in seturile din acea perioada. Pe Kourosh Tazmini il stiti si datorita colaborarii sale cu Anda Adam la piesa Can U Feel Love. Ellie White a lansat anul trecut single-ul Ziua mea, dar a facut si un super tribut pentru Laura Stoica, interpretand piesa Un actor grabit.

Va place videoclipul? Piesa v-a prins?


1 comentariu

  • Nu imi place melodia.... In schimb imi place foarte mult de Ellie White si stiu ca poate mai mult de atat... Sper sa nu faca o obistuinta din acest "gen muzical" ca este chiar pacat.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL