Emmah Toris - Lyrical Sober Dementia (premiera videoclip)

Emmah Toris lanseaza cel de-al doilea videoclip din cariera, "Lyrical Sober Dementia", un clip ce te surprinde printr-o imagine originala si o poveste controversata despre oameni si monstri, pe care oamenii ii pot intruchipeaza.

 

Single-ul este produs de aceeasi echipa. Emmah a scris versurile, iar Bogdan Popoiag a compus linia melodica si s-a ocupat de regia clipului, realizand o imagine obscura si usor mistica ce sustine mesajul piesei. Make-up-ul realizat de catre Diana Ionescu, in concordanta cu metaforele din videoclip, evidentiaza, intr-o nota expresionista, latura terifianta si psihedelica a alegerilor umane.

Felul in care oamenii ajung sa depinda de interese pecuniare, intentii episodice de divertisment simplist, legaturi sumare care devin deprinderi, substante medicamentoase, halucinogene... ii transforma in marionete ale zadarniciei. Felul in care oamenii ajung sa nu se mai opreasca (din a consuma si a dobandi prin mijloace contrare firii)... ii transforma in varianta denaturata a fiintei. Pe parcurs, apar insa fantasme care atentioneaza, momente in care prudenta devine elementul ce semnaleaza sfarsitul ratacirii. Sminteala poate fi primul pas catre insanatosire. Descompunerea presupune transformare, fie ca este vorba de o desfacere (a tot ceea ce ne-a legat si implicit, oprit din evolutie) sau o alterare (a existentei). Astfel, la sfarsitul jocului – unui ciclu existential - nu exista insa diformitati, ci doar transformare”, ne povesteste Emmah Toris.

Artista s-a nascut in Romania si are radacini germane si grecesti. Fiind influentata de experientele dobandite in diferite calatorii, de carti, filme si muzica, Emmah a decis sa-si inregistreze reflectiile in muzica si urmeaza sa lanseze un nou videoclip.

Vezi AICI "Ne intamplam"!, primul ei single oficial.

Prima ei melodie a fost bine primita de public. Ce parere ai despre "Lyrical Sober Dementia"?


4 comentarii

  • 1. punisher in 06.02.2014 /18:27

    she's freaking me out... straight face

  • Mai buna cealalta piesa,dar si mai bine suna remixul pentru varianta in engleza "We're happening"

  • Este extrem, extrem de frumoasa, are niste trasaturi formidabile!
    Si are un timbru diferit, special..mi-ar placea sa o aud live, insa genul pe care il abordeaza e foarte putin consumat in Romania sad Mult succes!

  • boring.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL