Enrique Iglesias feat Dev - Naked (videoclip)

Dev continua asaltul asupra muzicii, iar astazi avem parte de o colaborare cu Enrique Iglesias la piesa Naked. Acesta e cel de-al treilea single de promovare al albumului The Night the Sun Came Up, iar videoclipul ne duce la mesele de poker si ruleta din Las Vegas.

Dev are un nou look, Enrique e la fel de sexy ca de obicei, iar clipul arata foarte bine, si nici nu putea sa fie altfel cand avem Vegasul in toata splendoarea lui, cu BBGun la regie, cel responsabil si pentru videoclipul Tonight (I'm Loving You) al latino loverului.

Haideti sa il urmarim impreuna, e foarte bine filmat, desi parca as fi vrut ceva mai multa actiune intre ei doi si mai putin product placement a la Calvin Klein.

 

Dev a lansat zilele trecute o piesa cu Timbaland care se pare ca va dace parte de pe viitorul lui album, si ar cam fi cazul sa lanseze ceva pentru ca a trecut suficient timp. Enrique ne-a intoxicat in 2010 cu cateva hituri pe care le mai putem asculta si acum prin cluburi: Tonight (I'm Loving You), Dirty Dancer, I Like How It Feels.

The Night The Sun Came Up este primul album al lui Dev si pana acum piesa care s-a bucurat de cel mai mare succes in topuri a fost In the Dark, urcand pana pe locul 11 in Billboard Hot 100.

Voi ce ziceti de videoclip? Va place Dev?


5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL