F Charm - Cod rosu (videoclip)

Dupa ce s-a auzit la radio cu 30 de grade, F. Charm revine cu o noua piesa cu care spera sa aiba acelasi succes Cod Rosu. Piesa a fost produsa de Lanoy Production, regizorul videoclipului fiind Alin Surdu.

 

Filmarile videoclipului au durat doua zile, prima locatie aleasa a fost Sinaia, la Cota 2000, loc spre care F. Charm a urcat alaturi de orchestra si echipa. Apoi s-a plecat spre un alt traseu montan, Transbucegi. Acolo, totul s-a desfasurat cu dificultate, din cauza temperaturilor foarte scazute si a vantului puternic. A doua zi filmarile au continuat la Snagov, dupa care s-au incheiat, in zorii zilei, intr-o hala aproape de Giurgiu.

“Noul meu single "Cod Rosu" este redat perfect prin imaginile din videoclip, cred ca toata munca depusa, tot ce am indurat, a meritat din plin. Dupa succesul pe care melodia "30 de grade" l-a avut, cred ca si noua mea piesa o sa va cucereasca inimile, ba mai mult, o sa va trezeasca multe amintiri, a declarat F. Charm.

30 de grade s-a auzit in aceasta primavara si vara la radio in heavy rotation, melodia intrand si in topul celor mai difuzate piese romanesti. Intre timp, F. Charm si Ligia au lansat si varianta in limba engleza a hitului lor.

Va place piesa? Ajunge hit?

 

Taguri: cod rosu, f charm

3 comentarii

  • E identica cu 30 de grade (intr-o mult mai mare masura decat ceva ce ar putea fi atribuit stilului unui artist).. si imi place!

  • Cine e vocea feminină?

  • Stie cineva, careva cine e vocea feminina?! Imi este foarte cunoscuta si mai mult ca sigur nu este un new entry (e.g. Ligia pt 30 grade).

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL