F. Charm feat. Flavius - La bine si la rau (videoclip nou)

Dupa ce a lansat Fum fara foc, F. Charm se intoarce cu un nou single si o noua colaborare - La bine si la rau. Piesa apare cu un videoclip din care nu lipseste cel mai bun prieten al omului, cainele.

 

Dupa atata fum si ceata a iesit si soarele si am scris piesa "La bine si la rau". Piesa, care este inspirata din viata mea, vorbeste despre oamenii cu doua fete, oamenii care sunt langa tine doar atunci cand iti este bine, iar cand ajungi la momente de cumpana dispar unul cate unul.

Filmarile au durat aproximativ 20 de ore si pot spune ca a fost cea mai relaxanta filmare la care am participat pana acumpentru realizarea unui videoclip. Colaborarea cu Flavius a venit din dorinta amandurora, el este un artist si un compozitor de exceptie, face parte din echipa Lanoy Production, ne vedem zilnic la studiourile noastre, ne bem cafeaua impreuna si lucram la piese cot la cot.

 In primul rand sunt foarte fericit si multumit de ceea ce am realizat alaturi de colegul si prietenul meu F. Charm. Am simtit de la primul demo conceput de el ca este nevoie de implicarea amandurora pentru ca piesa "La bine si la rau" sa fie foarte friendly si sa transmita aceeasi emotie pe care am simtit-o si noi inca din prima secunda. Este o piesa facuta si cantata din suflet, mai ales ca atat eu, cat si el am simtit pe pielea noastra ce inseamna sa fii dezamagit de prietenii cei mai buni. Sunt convins, ca multi dintre cei care o vor asculta se vor regasi in versurile ei. In scurt timp, voi lansa si primul meu single la care am lucrat impreuna cu F.Charm si care este absolut SMASHING!”, a completat Flavius.

Cel mai recent single lansat de F. Charm a fost Nu iese fum fara foc, piesa care a ajuns pe radio, dupa succesul pe care l-a inregistrat in urma cu cativa ani cu 30 de grade. In plus, a colaborat foarte bine si cu Elena Gheorghe la Mama, iar alaturi de Like Chocolate l-am ascultat cu Guatemala.

Ce ziceti de noua piesa F. Charm?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL