F. Charm feat. Mike Diamondz - Pan' la fund (videoclip nou)

F. Charm si Mike Diamondz se transforma in mecanici auto intr-un atelier de dezmembrari in care fetele par sa faca legea. Pan' la fund e titlul noii colaborari a lui F. Charm si beeficiaza de un clip in care dansatoarele arata ce stiu ele mai bine.

„Pan’ la fund” este schimbul de macaz cu care vreau sa-mi surprind fanii. Simteam de mult nevoia sa lansez o piesa pe filmul asta si asteptarea nu a fost in van pentru ca sunt foarte mandru de rezultat. Daca vara trecuta anuntam, inca din luna martie ca vor fi „30 de grade”, acum am hotarat sa deschid sezonul paharelor goale si miscarea muschiului fesier, bine lucrat de doamne si domnisoare prin regimul tinut dupa Paste, cu piesa “Pan’ la fund”, a declarat F.Charm.

”Cand auzi un beat ca acesta este foare greu sa nu te „tanganesti” cu el. Din prima, de cum am simtit balansul, am fost cuprins de flow. Recunosc ca, atunci cand am cantat refrenul, trebuia sa golesc repede paharul de wisky – pana la fund – pentru acest ritm de dat din fund. Conceptele s-au lipit ca prin minune, F.Charm a aprobat nerezervat si uite asa s-a intamplat un clash. Imi place muzica jamaicana si pe aceasta piesa am avut frau liber sa ma impac, din nou, cu acest gen dupa cel putin 3 ani de absenta de pe piata rap/ragga. Cred ca avem ceva in plus in aceasta opera…o aroma romanesca si cu aceasta sunt de parere ca am dezvoltat genul”, a adaugat Mike Diamondz.

F. Charm a intrat pe radio recent cu un alt featuring, Elena Gheorghe, si piesa Mama. A incercat o piesa si alaturi de Like Chocolate - Guatemala, insa dupa succesul piesei 30 de grade a lansat Cod Rosu

Va place piesa lui F. Charm & Mike Diamondz? Se aude prin cluburi in curand?

 


5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL