Feli feat. Connect-R - Cearta arta (videoclip nou)

Feli lanseaza o piesa noua, un featuring cu Connect- R inspirat din toate certurile care exista intr-o relatie. Cearta arta beneficiaza de un videoclip plin de culoare, in care partenerii se transforma in sevalet, iar culorile tin loc de vorbe.

Cearta arta vorbeste despre situatii de viata posibile, de relatii esuate si parteneri posesivi. Cred ca neincrederea poate genera multe complicatii intr-o relatie, poate duce pana la abuz moral si fizic. Viata, in toate formele ei, ramane o sursa de inspiratie pentru muzica mea“, marturiseste artista recunoscuta pentru talentul cu care acopera genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap pana la blues sau rock.

 

In acelasi timp, Connect-R a acceptat cu bucurie propunerea: “Feli este un om frumos, un spirit inalt! Spun asta fara sa o cunosc personal foarte bine, doar ca in momentul in care ii auzi vocea, n-ai cum sa crezi altceva! Si pentru cine nu stie, Feli nu e un produs, am acceptat cu mult drag sa colaborez cu un adevarat artist care-si scrie si compune singura muzica si versurile! Multumesc de invitatie, Feli!”

Peste 10 metri de panza si 5 litri de vopsea au fost folosite pentru filmarea videclipului care transforma cearta intr-o adevarata arta. “Intotdeauna aleg nuantele in povestile pe care le spun. Fug de situatii redundante, de o dublare a mesajului piesei. Asa am ales aceasta simbolistica a conflictului transpus in dans contemporan si pictura”, explica regizorul videoclipului, Iura Luncasu.

Feli se bucura de un super succes in topurile muzicale de la noi, fiind prezenta de cateva luni in clasamentul difuzarilor cu piesa Timpul, dupa ce in urma cu un an domina aceleasi clasamente cu track-ul Creioane colorate. Connect-R, in schimb, a bifat recent o colaborare cu baietii din La Familia pentru piesa Curaj.

Ce ziceti de aceasta colaborare? Are Feli un nou hit pe radio?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL