Feli feat Speak - Gelozia (videoclip nou)

Feli și Speak au transpus GELOZIA cu ajutorul regizorului Ionuț Trandafir, într-o poveste cu accente comice, punând în lumină faptul că, în doze mici, gelozia este un lucru firesc în viața unui cuplu.

„Am vrut să arăt o altă față a geloziei, acea gelozie conștientă pe care periodic ne place să o manifestăm ... uneori, mai mult noi femeile, decât bărbații. Mai ales la începutul unei relații, ne proiectăm în minte tot felul de scenarii legate de persoana iubită, care trezesc în noi instinctul de detectiv :). Toate acestea se întâmplă pentru că femeia este, într-un procent considerabil, o frumoasă Drama Queen. Nouă, deși nu recunoaștem, ne place ipostaza. Ne gândim că un pic de gelozie nu face rău nimănui. Ea poate fi, într-adevăr, sarea și piperul într-o relație, atât timp cât nu mergem în cealaltă extremă, de care ar trebui să fugim mâncând pământul.”, spune Feli.

Piesa este o producție HaHaHa Production, fiind compusă de Feli, împreună cu Șerban Cazan și Speak. PLAY!

Feli feat. Speak - Gelozia [Official video HD]

 

Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical. Anul trecut a lansat și primul său single - „Cine te crezi?”, o piesă care a urcat repede în topurile muzicale dar si un featuring cu BUG Mafia - "Sa cante trompetele".

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lanseaza o melodie nouă, 31 de piese in 31 de zile, 16 artiști, două cd-uri, #maimusic.

HIT or NOT?
 

Taguri: speak, feli

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL